Παρέμβαση του Αντιδημάρχου Κ. Παν. Ιωάννου στην ΚΤ.ΥΠ.

Παρέμβαση του Αντιδημάρχου
Κ. Παν. Ιωάννου στην ΚΤ.ΥΠ.
Σε συνέχεια πρόσφατων επισκέψεων του στα γραφεία της ΚΤ.ΥΠ. (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.), ο Αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Παναγιώτης Ιωάννου προσκάλεσε στον Δήμο μας τον Πρόεδρο της ΚΤ.ΥΠ. κ. Τίμο Κατσίπο.
Σκοπός της επίσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων του Δήμου μας κ. Δημητρίου Κοκορόσκου, ήταν η διενέργεια αυτοψίας στα Σχολεία, που βρίσκονται απέναντι από το Ηλιακό Χωριό και έχουν σταματήσει οι εργασίες εδώ και χρόνια.
Ο Πρόεδρος της ΚΤ.ΥΠ. κ. Κατσίπος μας διαβεβαίωσε, ότι τα Σχολεία θα είναι έτοιμα να λειτουργήσουν από την επόμενη σχολική χρονιά. Για μια ακόμη φορά, ο Πρόεδρος της ΚΤ.ΥΠ. κ. Κατσίπος έδειξε το πραγματικό ενδιαφέρον του για ανάλογα θέματα, που αφορούν στον Δήμο μας και δέχτηκε τις ευχαριστίες του κ. Αντιδημάρχου και την υπόσχεση της στενής συνεργασίας μέχρι την ολοκλήρωση των έργων.
Όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Ιωάννου «Συνεχίζουμε να δραστηριοποιούμαστε σε κάθε τι, που προσφέρει στον Δήμο μας και τους Δημότες μας, σε κάθε τι που προάγει το κοινό καλό, γιατί Ενωμένοι μπορούμε».